שתף קטע נבחר

ליהנות מכל העולמות: קוסקוס עם ירקות בנוסח אסייתי

קוסקוס עם ירקות זו מנה שכל ילד מכיר, אבל קוסקוס עם ירקות בנוסח אסייתי זה חידוש - האמת היא, שהכל תלוי באופן הכנת הירקות והוספת הרוטב. המתכון הבסיסי נתון לשינויים בכמויות, מה שאתם אוהבים וכמה שאתם אוהבים - הכי חשוב שבסוף התוצאה טעימה

הוא בריא, הוא טעים והוא הולך מצוין עם מרק ירקות - הקוסקוס הוא מאכל שכולנו מכירים מהילדות, ורובנו נהנים ממנו גם כשאנחנו גדולים. אם מתחשק לכם להישאר בגבולות המוכר אבל גם קצת לחדש את הטעם הידוע, נסו להכין את הירקות בצורה שונה. הקוסקוס יישאר בדיוק כמו שאתם אוהבים, וכל מה שמצטרף אליו יפתיע אתכם בטעם חדש.

 

 

קוסקוס עם ירקות, אבל בניחוח אסייתי (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
קוסקוס עם ירקות, אבל בניחוח אסייתי(צילום: shutterstock)

 

קוסקוס עם ירקות בנוסח אסייתי

המרכיבים:

קוסקוס על פי הוראות היצרן

1/2 שקית ברוקולי (קפוא או מוכן בשקית)

1 גזר, חתוך לקוביות

1/2 כרוב, פרסום דק

1 פלפל אדום, חתוך לג'וליאנין

2 כפות רוטב סויה

2 כפות שמן זית

 

אופן ההכנה:
  1. מכינים את הקוסקוס על פי הוראות היצרן ומניחים בצד.
  2. מחממים במחבת עמוקה את שמן הזית ומכניסים את הכרוב הפרוס. מטגנים את הכרוב תוך כדי בחישה עד שהוא הופך שקוף. מוסיפים את הגזרים ומטגנים למשך כ-2-3 דקות. מוסיפים את הפלפל האדום וממשיכים לטגן עוד 2 דקות.
  3. מוסיפים את רוטב הסויה ומערבבים היטב את כל הירקות.
  4. מניחים בקערה גדולה את הקוסקוס ומפזרים מעל את הירקות המוקפצים.

 


 

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים