אצלנו בבית: מכינים ברוסקטות סופגניה עם קצפת, תותים ושוקולד
עוד רגע חנוכה מאחורינו (יותר נכון - באחורינו). בואו תראו מה אפשר לעשות עם סופגניות מאתמול, כמעט כלום עבודה ויש לנו פינוק מושלם בצלחת. טוסטונים של פרוסות סופגניה נצלים במחבת פסים ומקבלים טעם וחיים חדשים תוך דקות ספורות. נעמה נויהאוז לוקחת אתכם יד ביד בדרך להכנת קינוח קליל ומהמם
ברוסקטות סופגניה עם קצפת, תותים ושוקולד
המצרכים (ל-4 קינוחים אישיים):
3 סופגניות ללא מילוי או עם ריבת תות
1/2 מכל שמנת מתוקה
1 כף סוכר
1/2 כפית תמצית וניל טובה
2 תותים חתוכים
1/2 חבילה (50 גרם) שוקולד מריר/חלב מומס
אופן ההכנה:
- פורסים את הסופגניות לפרוסות בעובי חצי ס"מ.
- צולים על מחבת פסים לוהטת (אין צורך לשמן) כדקה מכל צד עד להופעת הפסים הנחשקים.
- מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר והווניל לקצפת יציבה.
- מניחים את הברוסקטות ע"ג צלחת הגשה.
- מזלפים קצפת או מניחים בעזרת בעזרת כף מעל הברוסקטה.
- מסדרים מעל את התותים על הקצפת.
- מזלפים את השוקולד מעל.
בתיאבון!
ברוסקטות סופגניה עם קצפת, תותים ושוקולד
צילום: נעמה נויהאוז