איטליה בצלחת: פסטה עוף בטריאקי ובוטנים
מנה שכולם אוהבים עם מרכיבים שהופכים אותה לטעימה במיוחד - שאול בן אדרת מכין פסטה ומוסיף לה עוף ברוטב טריאקי ובוטנים שהופכים את המנה לפריכה. בתיאבון
פסטה עוף בטריאקי ובוטנים
המרכיבים (ל-4 מנות):
1 חבילת פסטה יבשה ביסלי/ קונכיות
400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ
2 כפות שמן זית
1/4 כוס סויה
1/4 כוס סילאן
1/2 1 כוסות מים
4 כפות בוטנים קלויים קצוצים
אופן ההכנה:
- מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה על פי הוראות היצרן.
- במחבת עם שמן זית צורבים קלות את קוביות העוף ומניחים בצד.
- באותה מחבת, מבשלים יחד את הסויה, הסילאן והמים במשך כ-15 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
- מוסיפים לרוטב את הפסטה והעוף ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
- מגישים עם בוטנים קצוצים מעל.
פורסם לראשונה 22/01/2014 11:46
מומלצים