שתף קטע נבחר

איטליה בצלחת: פסטה עוף בטריאקי ובוטנים

מנה שכולם אוהבים עם מרכיבים שהופכים אותה לטעימה במיוחד - שאול בן אדרת מכין פסטה ומוסיף לה עוף ברוטב טריאקי ובוטנים שהופכים את המנה לפריכה. בתיאבון

 

 

פסטה עוף בטריאקי ובוטנים

המרכיבים (ל-4 מנות):

1 חבילת פסטה יבשה ביסלי/ קונכיות

400 גרם חזה עוף, חתוך לקוביות בגודל 1X1 ס"מ

2 כפות שמן זית

1/4 כוס סויה

1/4 כוס סילאן

1/2 1 כוסות מים

4 כפות בוטנים קלויים קצוצים

 

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה על פי הוראות היצרן.
  2. במחבת עם שמן זית צורבים קלות את קוביות העוף ומניחים בצד.
  3. באותה מחבת, מבשלים יחד את הסויה, הסילאן והמים במשך כ-15 דקות עד לקבלת רוטב סמיך.
  4. מוסיפים לרוטב את הפסטה והעוף ומבשלים כ-3 דקות נוספות.
  5. מגישים עם בוטנים קצוצים מעל.

 


 

 


פורסם לראשונה 22/01/2014 11:46

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים