שתף קטע נבחר

ממולאים באושר: קנלוני במילוי פטריות וגבינה

אפשר למלא אותם בבשר, אפשר להוסיף להם ירקות ואפשר גם למלא אותם בגבינות שאוהבים, להוסיף פטריות, לצרף רוטב סמיך וטעים ולהכין ארוחת קנלוני שכל המשפחה תאהב

אוכל איטלקי מתקשר עבור רבים מאיתנו לאוכל ביתי שאוסף אל השולחן את כל המשפחה לארוחה עשירה בטעמים ובסיפורים ממהלך היום. אם לפסטה אפשר להוסיף כל רוטב שאוהבים, או לצרף ירקות שמתאימים כתוספת, הקנלוני הוא מלך התוספות שמתחבאות בתוך הצינורות החלולים והטעימים. הטעמים משתלבים יחד ובעזרת הרוטב שעוטף אותם נהנים מעולם ומלואו של מנה שכל ביס ממנה ממלא את הפה באושר גדול.

 

 (צילום: shutterstock) (צילום: shutterstock)
(צילום: shutterstock)

 

קנלוני במילוי פטריות וגבינות

המרכיבים:

חבילת קנלוני (250 גרם)

1 כוס גבינת פטה מגוררת

1 קופסה (250 גרם) גבינת קוטג'

1 כוס גבינה צהובה מגוררת

1 כוס גבינת קשקבל מגוררת

1 כוס פטריות שמפניון פרוסות דק

1 מכל (250 גרם) שמנת לבישול

3 כפות קמח

מלח, פלפל

 

אופן ההכנה:

  1. בקערה מערבבים יחד את הפטריות עם גבינת הקוטג', הגבינה הצהובה וגבינת הקשקבל.
  2. ממלאים את הקנלוני בתערובת הגבינות ומניחים בתבנית פיירקס מלבנית אחד ליד השני עד לכיסוי מלא של התבנית.
  3. שופכים לסיר קטן את מכל השמנת ומחממים על אש בינונית, כשהשמנת מתחילה לבעבע, מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
  4. שופכים את תערובת השמנת והקמח מעל לקנלוני. אפשר לפזר מעט גבינה צהובה מגוררת מעל. מכסים את התנית בנייר כסף.
  5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך כ-45 דקות.

 


 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים