שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    למוֹת: למה אנחנו סובלים מהאנגאובר?
    למה וודקה פחות מסוכנת מוויסקי, מה ההאנגאובר הארוך בהיסטוריה ואיך חומוס מונע את התופעה? צפו בלמוֹת, תכנית המדע של ynet

     

     

     

     

     

     

     

    עורכת: יעל לינזן עריכה ואנימציה: אלי סטרול, צלם: ניצן דרור

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     

     

     

     

     

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "למוֹת: למה אנחנו סובלים מהאנגאובר? "
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים