שתף קטע נבחר

דרך אגבה: הכל על טקילה

חלומות גדולים על מקסיקו היו השבוע לחזירי הבר שלנו, אז הם החליטו ללכת עד הסוף עם הפנטזיה ולהקדיש את הטור שלהם לטקילה ומזקל. קדימה, תקפיצו

 

ממיסטה קלייאנטה

גלעד לבנת

 

המצרכים:

45 מ"ל טקילה רפסדו

15 מ"ל שארטרז צהוב

20 מ"ל אגבה (לדלל1:1 עם מים)

15 מ"ל ליים או מיץ לימון

1/2 פסיפלורה טרייה

1 טיפה תבלין צ'ילי (משרים חופן מכוד של פלפל צ'ילי באלכוהול לבן כמו וודקה, רום או טקילה במשך מספר ימים)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

אופן ההכנה:

  1. מערבבים בשייקר את כל המרכיבים עם מעט קרח.
  2. מעבירים לכוס גבוהה, ומגישים.

 

 

 

 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: ירון ברנר
איזה חזירים, טל חוטינר (מימין) ויוסי בוזנח
צילום: ירון ברנר
מומלצים