שתף קטע נבחר

העזו: כך תכינו חרוסת טרופית

רוצים להתפרע על שולחן הסדר? לפניכם מתכון נועז לחרוסת עם אננס, קוקוס ופירות יבשים

חרוסת טרופית

המצרכים:

50 גר' אננס משומר ומסונן מנוזלים (אפשר גם אננס טרי)

50 גר' אננס מיובש

100 גר' פתיתי קוקוס

50 גר' פפאיה מיובשת

50 גר' אגוזי פקאן

100 גר' צימוקים כהים

2 כפות רום כהה (לא תמצית)

1/2 כפית ממרח תמרהינדי (להשיג במכולות סיניות)

מעט דבש

 (צילום: ירון ברנר) (צילום: ירון ברנר)
(צילום: ירון ברנר)

 (צילום: בועז לביא) (צילום: בועז לביא)
(צילום: בועז לביא)

אופן ההכנה:

  1. מרסקים את האגוזים והקוקוס במעבד מזון.
  2. מוסיפים את הפירות היבשים ומעבדים עד לקבלת תערובת עם גרגרים בינוניים.
  3. מוסיפים את האננס המשומר ומעבדים בפולסים עד איחוד. מוסיפים את התמרהינדי ומערבבים.
  4. מוסיפים דבש לפי הטעם, ומגישים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: בועז לביא
חרוסת אפשר להכין גם מאננס
צילום: בועז לביא
מומלצים