העזו: כך תכינו חרוסת טרופית
רוצים להתפרע על שולחן הסדר? לפניכם מתכון נועז לחרוסת עם אננס, קוקוס ופירות יבשים
חרוסת טרופית
המצרכים:
50 גר' אננס משומר ומסונן מנוזלים (אפשר גם אננס טרי)
50 גר' אננס מיובש
100 גר' פתיתי קוקוס
50 גר' פפאיה מיובשת
50 גר' אגוזי פקאן
100 גר' צימוקים כהים
2 כפות רום כהה (לא תמצית)
1/2 כפית ממרח תמרהינדי (להשיג במכולות סיניות)
מעט דבש
אופן ההכנה:
- מרסקים את האגוזים והקוקוס במעבד מזון.
- מוסיפים את הפירות היבשים ומעבדים עד לקבלת תערובת עם גרגרים בינוניים.
- מוסיפים את האננס המשומר ומעבדים בפולסים עד איחוד. מוסיפים את התמרהינדי ומערבבים.
- מוסיפים דבש לפי הטעם, ומגישים.
מומלצים