שתף קטע נבחר

חרוסת עם חמוציות

אם אין צימוקים תאכלו חמוציות: השף אבי לוי מציע להחליף את הצימוקים בחרוסת בחופן של חמוציות, ולשדרג את המנה המסורתית

חרוסת

המרכיבים ל-6-8 מנות:

500 גרם תמרים, ללא גרעין

50 גרם (1/2 כוס) אגוזים

50 גרם (1/2 כוס) שקדים

2 כפות רכז רימונים

1 כוס מיץ תפוז

100 גרם (1 כוס) חמוציות

 (צילום: שני הלוי) (צילום: שני הלוי)
(צילום: שני הלוי)
 

אופן ההכנה:

טוחנים במעבד מזון את כל החומרים למרקם הרצוי, ומגישים.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: שני הלוי
חרוסת של השף אבי לוי
צילום: שני הלוי
מומלצים