שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    בורקס קשקבל ובולגרית
    מי לא אוהב בורקס - כמעט כולם נהנים לתת ביס בבצק הפריך והמתפצפץ בפה עם המילוי האהוב - כל אחד על שלו - הנה מתכון לבורקס שמכינים במיקרוגל

    בשיתוף פנסוניק

     

    בורקס קשקבל ובולגרית

    המרכיבים (ל-3 מנות):

    1/2  חבילה בצק עלים

    100 גר' קשקבל מגוררת

    100 גר' בולגרית מגוררת

    ביצה אחת

    כף פירורי לחם

     

    מחפשים מתכונים בריאים נוספים שאפשר להכין במיקרוגל? היכנסו למתחם "בוחרים טעים ובריא"

     (צילום: Depositphotos)
    (צילום: Depositphotos)
     

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את בצק העלים כשהוא קר לריבועים של 10 ס"מ ומניחים על נייר אפייה.
    2. הכנת המלית: מערבבים בקערה את הגבינות המגוררות, פירורי הלחם וחצי מהביצה.
    3. מניחים במרכז כל ריבוע עיגול קטן של התערובת (בערך כפית גדושה).
    4. מורחים עם מברשת מסביב את הביצה שנשארה ומכסים צד אחד בצורת משולש ומדביקים.
    5. מורחים את יתרת הביצה מלמעלה ומפזרים שומשום.
    6. מכניסים למיקרוגל לתכנית תנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות ל- 25 דקות.

     

    המתכון באדיבות שף גיא רוזן מחברת טעם השף

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "בורקס קשקבל ובולגרית "
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים