שתף קטע נבחר

צילום: shutterstock

איך לא תתנו לרעב להפתיע אתכם - ותהיו מוכנים מראש

לרויטל כהן יש כלל חשוב לדיאטה - אל תתנו לרעב לתפוס אתכם לא מוכנים. כשקיבלה לידיה את מעבד המזון החדש של פיליפס לנסיעת מבחן במטבחה, גילתה כמה קל ומהיר להכין את המזונות הבריאים והלא משמינים שיחכו לה במקרר לכל שעת משבר

קבלו את העצה הכי טובה שאני יכולה לתת ממרום גילי (54) לכל מי שרוצה להוריד במשקל – אל תתנו לרעב להפתיע אתכם, היו מוכנים מראש, אחרת זה ייגמר רע (לשם הפרופורציות, רע זה לרדת על חבילת שטוחים או כל פחמימה אחרת שבסביבה).

 

אז איך להיות מוכנים, אתם שואלים? פשוט מאוד – להכין מבעוד מועד מאכלים שיוכלו לסתום את הרעב ולמגר אותו מביתכם. כאלו שיחכו לכם במקרר לכל שעת משבר.

 

להכין מראש, אתם בטח מאוכזבים, נו בשביל זה הטרדת אותנו עד לפסקה השלישית?! ואני עונה – כן, להכין מראש, אבל בחוכמה ובשיא הקלות.

 

אז ככה, לפני כחודש הגיח אל ביתי מעבד המזון טוטאל פלוס של פיליפס. קחי, תשתמשי בו ותכתבי את חוויותייך, הורה העורך ואני נרתמתי למשימה. גילוי נאות – עד היום לא היה בחיי מעבד מזון. למה? לא יודעת, היום אני מבינה שלא ידעתי את יתרונותיו. מהיום אני יותר חכמה ויותר מכונה להתקפת הרעב הבאה.

 

 (צילום: יח"צ) (צילום: יח
(צילום: יח"צ)

למעלה מ-30 פעולות שונות יודע המכשיר הזה לעשות, ולא זו לא הבטחת שווא, כמעט כל פעולה שנדרשת כדי להכין מזון כלולה במכשיר הלא יותר מדי גדול הזה. הוא קוצץ סלטים, חותך תפוחי אדמה לצ'יפס וגזרים למקלות קטנטנים, משמש כפומפייה לחיתוך עדין ולחיתוך גס, מעבד מזון וקוצץ בשר, כותש קרח, לש בצק, מקציף קצפות, כולל בלנדר עצמתי להכנת שייקים, מסחטת פרי הדר ואפילו מסחטה לפירות קשים. כל האביזרים פשוט מתלבשים על בסיס המנוע החזק ועושים את העבודה בצורה זריזה ובלי רעשים מיותרים. יש לו 12 מהירויות וכפתור "פולס".

 

לא זול להיות הכי מעודכנים במטבח. 1,890 שקל עולה המכשיר, אבל מן ההגינות, יש לקחת בחשבון שהוא יחסוך לכם קנייה של מכשירים נוספים כמו בלנדר או מסחטות מיצים קשים ופרי הדר, וגם יחסוך את קניית טוחן הבשר.

 

אני הכנתי איתו כל דבר כמעט שדמיינתי. סלטי כרוב, קציצות ירק (אפויות, כן?), שייקים עם הרבה עלים ירוקים, פירות וקרח (תוך שניות זה מוכן, תענוג), מיץ גזר ותפוח, ואפילו גלידה בריאה ודיאטטית מפירות שהקפאתי והכנסתי למעבד המזון עם מעט חלב קוקוס. תוך שניות מתקבלת גלידה של ממש, מתוקה, טבעית, דלת סוכרים ושומנים והכי טעימה בעולם. בעזרת וו הלישה הכנתי בצקים ללחם מקמח כוסמין ולבסיסי בצק מקמח מלא לפשטידות התרד והברוקולי שאני כל-כל אוהבת.

 

בשורה התחתונה – ממליצה. היתרונות הכה רבים עולים על הצורך להיפרד מסכום לא קטן. והכי חשוב – הרעב לעולם לא יפתיע אתכם ללא מענה דיאטתי ובריא.




 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מור אלזון
פשטידת ברוקולי דלת שומן וטעימה. 2 דקות הכנה, 25 דקות אפייה
מור אלזון
צילום: shtterstock
סלט כרוב אדום. דקה וחצי והוא על השולחן
צילום: shtterstock
ד"ר רק שאלה
מומלצים