שייק טרופי: כשהמנגו והפסיפלורה רוקדים עם האננס
מתחשק לכם להרגיש כאילו אתם על שפת ים כחול, שמש בשמיים ומוזיקה קצבית ברקע? שקשקו יחד פירות טרופיים ותוך דקות ספורות - בלי להתלבט שעות מה לארוז - יש לכם את השייק המושלם
בשיתוף rebar
TROPICAL MANGO
שייק המורכב ממנגו, אננס ופסיפלורה
המרכיבים:
למתכון בסיסי
גביע יוגורט מעודן (או 150 מ"ל חלב קוקוס)
1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים
1 כף דבש/סילאן
4 קוביות קרח
למתכון מתקדם - מצולם בווידאו
גביע יוגורט מעודן (או 150 מ"ל חלב קוקוס)
1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים
1 כפית זרעי צ'יה
1 כפית אגוז קשיו
1 פרוסה של גי'נג'ר טרי
1 כף סירופ אגבה
4 קוביות קרח
אופן ההכנה:
- מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד.
בשיתוף rebar
מומלצים