שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    שייק טרופי: כשהמנגו והפסיפלורה רוקדים עם האננס
    מתחשק לכם להרגיש כאילו אתם על שפת ים כחול, שמש בשמיים ומוזיקה קצבית ברקע? שקשקו יחד פירות טרופיים ותוך דקות ספורות - בלי להתלבט שעות מה לארוז - יש לכם את השייק המושלם

    בשיתוף rebar

     

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     

    TROPICAL MANGO

    שייק המורכב ממנגו, אננס ופסיפלורה

     

    המרכיבים:

    למתכון בסיסי

    גביע יוגורט מעודן (או 150 מ"ל חלב קוקוס)

    1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

    1 כף דבש/סילאן

    4 קוביות קרח

     

    למתכון מתקדם - מצולם בווידאו

    גביע יוגורט מעודן (או 150 מ"ל חלב קוקוס)

    1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

    1 כפית זרעי צ'יה

    1 כפית אגוז קשיו

    1 פרוסה של גי'נג'ר טרי

    1 כף סירופ אגבה

    4 קוביות קרח

     

    אופן ההכנה:

    1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד.

      

    בשיתוף rebar

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "שייק טרופי: כשהמנגו והפסיפלורה רוקדים עם האננס"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים