שתף קטע נבחר

שייק טרופי: כשהמנגו והפסיפלורה רוקדים עם האננס

מתחשק לכם להרגיש כאילו אתם על שפת ים כחול, שמש בשמיים ומוזיקה קצבית ברקע? שקשקו יחד פירות טרופיים ותוך דקות ספורות - בלי להתלבט שעות מה לארוז - יש לכם את השייק המושלם

בשיתוף rebar

 

 

 

TROPICAL MANGO

שייק המורכב ממנגו, אננס ופסיפלורה

 

המרכיבים:

למתכון בסיסי

גביע יוגורט מעודן (או 150 מ"ל חלב קוקוס)

1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

1 כף דבש/סילאן

4 קוביות קרח

 

למתכון מתקדם - מצולם בווידאו

גביע יוגורט מעודן (או 150 מ"ל חלב קוקוס)

1 כוס מידה של מיקס פירות קפואים

1 כפית זרעי צ'יה

1 כפית אגוז קשיו

1 פרוסה של גי'נג'ר טרי

1 כף סירופ אגבה

4 קוביות קרח

 

אופן ההכנה:

  1. מכניסים את כל המרכיבים לבלנדר ומבלנדרים עד לקבלת מרקם אחיד.

  

בשיתוף rebar

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים