שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    עושים שוק
    קרה או חמה? קרב הסנגריות הגדול
    יוצאות למלחמה: מה אתם מעדיפים, יין לבן או אדום, חם או קר ובתוספת של איזה פירות? יצאנו למיט ווין בשוק שרונה כדי להחליט אחת ולתמיד מה יותר טעים - סנגריה לבנה קרה או אחותה האדומה והחמה. צפו בתוצאות

    בשיתוף שרונה מרקט

     

    צילום: ירון ברנר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    רוצים להכין בבית? הנה המתכונים:

     

    סנגריה לבנה קרה


    המרכיבים:

    90 מ"ל יין לבן

    30 מ"ל ליקר בולס

    15 מ"ל גורדונס

    10 מ"ל מונין פסיפלורה

    20 מ"ל מיץ ליים

    30 מ"ל מיץ תפוחים

     

    להגשה:

    קרח כתוש

    פלחי לימון, תפוז ותפוח

    ענבים

     

    אופן ההכנה:

    1. מערבבים יחד עם כל המרכיבים.
    2. מניחים קרח כתוש בכוס יין נמוכה.
    3. מוסיפים את הסנגריה ומקשטים בפלחי לימון, תפוז ותפוח ומוסיפים ענבים.

     

    סנגריה אדומה חמה

    המרכיבים:

    90 מ"ל יין אדום

    30 מ"ל בקרדי לבן

    30 מ"ל בולס תפוז דם

    30 מ"ל מיץ תפוזים

    30 מ"ל מיץ לימון

    15 מ"ל מונין פסיפלורה

    ציפורן

     

    להגשה:

    פלח תפוז דם

    קינמון ותפוז

     

    אופן ההכנה:

    1. מערבבים יחד את כל המרכיבים.
    2. מחממים על בן מארי.
    3. מניחים מקל קינמון בכוס יין גבוהה, מוסיפים את הסנגריה ומקשטים בפלח תפוז.

     


    פרסום ראשון: 07.03.17, 17:47
    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "קרה או חמה? קרב הסנגריות הגדול"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים