שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    כך תכינו אייריש קרים תוצרת בית
    זה הרבה יותר קל ממה שחשבתם: לוקחים שוקולד, מערבבים עם שמנת וויסקי ועוד כמה דברים טובים, ויש לכם אייריש קרים מהחלומות, שתוכלו לשמור חודש במקרר

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

      

    אייריש קרים ביתי

    משקה אלכוהלי מפנק על בסיס וויסקי עם קפה, שמנת ושוקולד אמיתי.

     

    המצרכים: 

    30 גר' שוקולד מריר (עד 50 גר', למי שרוצה ליקר שוקולדי במיוחד)

    1 מכל שמנת מתוקה (250 גר')

    1 פחית חלב ממותק מרוכז (כ-400 גר')

    1 כפית תמצית וניל

    1 כף אבקת קפה (או שוט אספרסו)

    3/4 כוס וויסקי (180 מ"ל)

     (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)
     

    אופן ההכנה: 

    1. במיקרוגל מחממים שוקולד להמסה.
    2. בינתיים, מערבבים שמנת מתוקה, חלב מרוכז, תמצית וניל וקפה בבלנד עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים לבלנדר וויסקי ואת השוקולד המומס, ומעבדים שוב.
    3. יוצקים את התערובת לבקבוק סגור, ושומרים במקרר (עד חודש).
    4. מגישים קר, בכוס עם קצת קרח.

     

    "סודות מתוקים עם קרין גורן"- משודרת בימי שישי בשעה 18:40 בערוץ 10

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "כך תכינו אייריש קרים תוצרת בית"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים