שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    קרין גורן: עוגת ארטיקים קיצית
    הילדים בחופש גדול, ואתם מחפשים תעסוקה טעימה וכיפית שתוציא אותם מהמסכים? גורו האפייה קרין גורן מציעה להכין איתם עוגת ארטיקים מהירת הכנה וקלה במיוחד

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    עוגת ארטיקים

    המרכיבים:

    3 מכלי שמנת מתוקה

    1 פחית חלב מרוכז

    לקישוט -

    צימקאו או שוקולד רגיל עם מעט שמן צמחי (לא שמן זית)

     (צילום: קירה קלצקי )
    (צילום: קירה קלצקי )
     

    אופן ההכנה:

    1. מקציפים את השמנת המתוקה במיקסר במהירות איטית עד לקבלת קצפת רכה. מוסיפים חלב מרוכז וממשיכים להקציף עד לאיחוד מלא של המרכיבים. 
    2. משמנים תבנית אינגליש קייק, יוצקים לתוכה את התערובת ומיישרים היטב. נועצים בתערובת מקלות ארטיק ומכניסים למקפיא למשך הלילה להתקשות. חותכים לגודל הרצוי בעזרת סכין.
    3. ממיסים את הצימקאו וטובלים בו את הארטיקים לציפוי. מפזרים מעל סוכריות לקישוט ומגישים.

     

    "סודות מתוקים עם קרין גורן"- משודרת בימי שישי בשעה 18:40 בערוץ 10

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "קרין גורן: עוגת ארטיקים קיצית"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים