שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    קרין גורן: עוגת שמרים עם שני מרכיבים
    גורו האפייה קרין גורן מגישה מתכון מהיר הכנה לעוגת שמרים משני מרכיבים בלבד שהילדים לא ירצו להפסיק לזלול. צפו

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)

    "משוכותי" - עוגת שמרים ושוקולד שבוצעים בידיים 

    המרכיבים:

    1/2 ק"ג בצק שמרים מרודד

    1 כוס ממרח שוקולד אגוזים

     (צילום: נועם פריסמן)
    (צילום: נועם פריסמן)


    אופן ההכנה:

    1. מורחים את כל הבצק בשכבה דקה של שוקולד, פורסים ל-6 מלבנים שווים ומסדרים בערימה.
    2. חותכים למלבנים קטנים יותר לפי גובה התבנית, מעמידים ומסדרים את המלבנים כך שיישאר קצת מקום לתפיחה.
    3. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 40-35 דקות.

     

    "סודות מתוקים עם קרין גורן"- משודרת בימי שישי בשעה 18:40 בערוץ 10

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "קרין גורן: עוגת שמרים עם שני מרכיבים"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים