שתף קטע נבחר

ללקוחות בזק: אינטרנט חינם בטיסה בעשרות חברות תעופה

החברה הרחיבה את שירות Bezeq Free Wi-Fi ומאפשרת גלישה חינם גם בזמן טיסה ונסיעת רכבת, בחברות שבדרך כלל דורשות תשלום על שימוש באינטרנט אלחוטי. השירות יינתן רק במטוסים בהם יש Wi-Fi, בטיסות בינ"ל, כך שלפעמים מדובר במטוסים בודדים לחברה. בטיסות פנימיות - הגלישה חינם תתאפשר כרגע רק בארה"ב ובקנדה. יש חברות שבמילא מאפשרות גלישה חינם כמו אל על וטורקיש

בזק הודיעה היום (ד') שהיא מרחיבה את שירות Free Wifi Bezeq, כך שמעתה הוא יהיה זמין ללקוחותיה גם בטיסות לחו"ל ובחזרה ארצה. השירות ניתן באמצעות אפליקציה ומאפשר ללקוחות החברה להתחבר ל"נקודות חמות" של אינטרנט אלחוטי, קרי  - Wi-Fi - ברחבי העולם, באופן אוטומטי, בלי לחפש רשתות, להזין ססמאות ולשלם. החיבור: דרך סמארטפון או טאבלט. השירות פתוח ללקוחות האינטרנט של בזק ולא זמין ללקוחות טלפון קווי שאינם מנויים לאינטרנט של בזק.

 

בזק תציע גלישת Wi-Fi חינם בעולם

אינטרנט בטיסה: מה יש למי וכמה עולה?

 

החברה מסרה בהודעה לעיתונות כי "השירות זמין בעשרות חברות תעופה בינלאומיות (על גבי מאות מטוסים), ומאות רכבות בחו"ל. זאת, בנוסף לעשרות מיליוני נקודות Wi-Fi אליהן יכולים לקוחות השירות להתחבר ברחבי העולם, ולכ-600 אלף נקודות גישה חינמיות בארץ".

 

לפי החברה, השירות של בזק יינתן בחברות שבדרך ככל גובות החל מדולרים בודדים ועד קרוב ל-20 אירו לטיסה (ברכישת חבילה ליום שלם). לקוחות בזק שיורידו את האפליקציה לא יצטרכו לשלם.

 

לא בטיסות פנימיות באירופה ובתאילנד

השירות ניתן רק באלו מבין המטוסים של החברות הללו, בהם ניתן להתחבר לאינטרנט אלחוטי.

 

בין היתר הוא ניתן בחברות: לופטהנזה (135 מטוסים), דלתא (100 מטוסים), אמריקן איירליינס (32 מטוסים), ג'פן איירליינס (26 מטוסים), אייר פראנס (מטוס אחד), KLM (מטוס אחד), קניה איירווייז (3 מטוסים) סינגפור איירליינס (6 מטוסים), וירג'ין אטלנטיק (6 מטוסים), אוסטריאן (31 מטוסים), איתיחאד (67 מטוסים) , אר לינדוס (8 מטוסים), צ'יינה איירלינס (6 מטוסים), אווה אייר (5 מטוסים) גול ברזיל (8 מטוסים), סקוט אינדונזיה (6 מטוסים, ישראלים לא בהכרח מורשים לטוס בטיסות אלו), מלינדו איירליינס מלזיה (3 מטוסים, ישראלים לא בהכרח מורשים לטוס בטיסות אלו) כל זאת כשמדובר בטיסות בינלאומיות.

 

השירות ניתן גם בטיסות פנימיות בארצות הברית ובקנדה, באמצעות החברות: דלתא (כל הצי המקומי), יונייטד (15 מטוסים, כיסוי מלא עד סוף השנה), וירג'ין אמריקה (52 מטוסים מתוך 63), אלסקה איירליינס (רוב הצי) ואייר קנדה (כל הצי המקומי).

 

האפליקציה לא פעילה בטיסות פנימיות באירופה ולא בטיסות פנימיות בתאילנד, הודו ודרום אמריקה וכן לא בחברות תעופה ממדינות אלה. כמו כן הוא לא ניתן באל על (שהחלה פיילוט לאינטרנט במטוסיה - שירות שכרגע ניתן בחינם) ולא בטורקיש שמספקת אינטרנט בחינם בעצמה בטיסותיה הארוכות.

   

השירות מתאפשר באמצעות שיתוף פעולה של בזק עם חברת IPASS (בזק החלה את השירות עם חברת Device Space), הפועלת בשיתוף חברות לוויין המספקות רשת אינטרנט במטוסים, המפעילה למעלה מ-61 מיליון נקודות גישה ביותר מ-120 מדינות.

 

מהחברה נמסר כי "את הנקודות החמות ניתן למצוא באזורים ציבוריים כמו שדות תעופה, רשתות ציבוריות, מרכזי תיירות, בתי עסק וכדומה. מדובר ברשת Online המתעדכנת בזמן אמת, כך שמספר נקודות הגלישה גדל כל העת. לקוח בזק המבקש ליהנות מהשירות צריך להוריד את אפליקציית Bezeq Free WiFi ולהזדהות כלקוח בזק. לקוחות שכבר הורידו את האפליקציה בעבר ידרשו כעת רק לעדכן גרסה. השירות קיים בגרסת אנדרואיד ו-iOS".

 

כמה עולה להיות לקוח אינטרנט של בזק?

 להתחבר לבזק יעלה לכם 49 שקל. על תשתית אינטרנט במהירות הורדה של עד 5 מגה (קצב העלאה: 0.8-0.01 מגה), תשלמו 69 שקל לשנה ו-89 שקל ל-36-13 חודשים אחרי 3 שנים המחיר עולה ל-122 שקל, שימו לב. 

 

על תשתית במהירות הורדה של 15-7.5 מגה (קצב העלאה: 0.8-0.01 מגה), תשלמו 75 שקל לשנה ו-99 שקל ל-36-13 חודשים. גם פה, שימו לב, אחרי 3 שנים המחיר עולה ל-122 שקל. על תשתית במהירות הורדה של 20 עד 40 מגה (קצב העלאה: 3-0.01 מגה) תשלמו 89 שקל לשנה ו-109 שקל ל-36-13 חודשים. מבצע: חודש ראשון - חינם. אחרי 3 שנים המחיר עולה ל-142 שקל. היזהרו.

   

על תשתית במהירות הורדה של 0.01 מגה עד 100 מגה (קצב העלאה: 3-0.01 מגה), תשלמו 87 שקל לשנה (מחיר מבצע שניתן עד 19 ביולי) ו-109 שקל ל-36-13 חודשים. גם בחבילה זו, אחרי 3 שנים המחיר יטפס ל-142 שקל. 

 

לחבילת ספק+תשתית במהירות 0.01 מגה עד 100 מגה ( מהירות הורדה 3-0.01 מגה) תשלמו 87 שקל לתשתית ואפס שקלים על ספק לבחירתכם במשך שלושה חודשים, אחרי שלושה חודשים - תשלמו על ספק כ-20 שקל, תלוי בספק בו תבחרו. אחרי שנה תשלמו על חלק התשתית: 109 שקל ואחרי 36 חודש - 142 שקל.

 

בכל המסלולים, תתחילו לשלם אחרי שנתיים על הנתב שבזק מספקת לכם - 10 שקלים בחודש. אם תתנתקו ולא תחזירו את הנתב שבזק מספקת לכם תשלמו קנס של 350 שקל.

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המקצוענים
מומלצים