שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    קרין גורן: חלת בריוש ביתית
    אין כמו לפתוח את סוף השבוע עם חלה חמה שממלאת את הבית בניחוחות של אפייה: הקונדיטורית קרין גורן עם מתכון מהיר וקל הכנה של חלת בריוש ביתית וטעימה

     

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

     (צילום: נועם פריסט)
    (צילום: נועם פריסט)
     

    חלת בריוש בתבנית סיליקון

    המרכיבים:

    1 כף שמרים יבשים

    1/2 כוס חלב

    5 כפות סוכר

    4 ביצים בגודל לארג'

    1/2 ק"ג קמח

    1 כף שטוחה מלח

    200 גר' חמאה רכה

    שומשום

     

    אופן ההכנה:

    1. בקערה גדולה מערבבים היטב את השמרים, החלב והסוכר עד לקבלת תערובת אחידה.
    2. במיקסר עם וו לישה מערבבים את הביצים עם הקמח במשך כ-7-5 דקות עד לקבלת תערובת חלקה.
    3. תוך כדי עיבוד מוסיפים לתערובת הביצים את המלח והחמאה, קובייה אחר קובייה, וממשיכים לעבד במשך 2 דקות נוספות. מאחדים בין תערובת השמרים לתערובת הביצים, מכסים במגבת ושמים בצד למשך שעה להתפחה. 
    4. מעבירים את התערובת לתבנית סיליקון משומנת , מפזרים מעל שומשום, משטחים היטב ומתפיחים שוב עד 3/4 גובה.
    5. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות במשך 35-30 דקות, עד להשחמה.  

     

    "סודות מתוקים עם קרין גורן"- משודרת בימי שישי בשעה 18:40 בערוץ 10 

     

     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "קרין גורן: חלת בריוש ביתית"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים