סלט שעועית לבנה עם כרובית חרוכה וביצים (צילום: בת-חן דיאמנט)
מרכיבים
5-4 מנות
- 1 כוס שעועית ירוקה
- 1 כף שמן זית
- 1 כוס פרחי כרובית
- 1 כוס שעועית לבנה מבושלת
- 1/2 כוס עגבניות שרי, חתוכות לרבעים
- 2 ביצים קשות, חתוכות לרבעים
- 1/2 פלפל צ'ילי אדום, פרוס
- לתיבול: 1/2 1 כפות שמן זית, 2 כפיות מיץ לימון, מלח, פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה
- מבשלים את השעועית הירוקה במים רותחים במשך 10 דקות. מסננים ומעבירים מיד למים קרים, להפסקת הבישול. מסננים וחותכים לפרוסות דקות.
- מבשלים את פרחי הכרובית במים רותחים במשך 10 דקות. מסננים. מחממים כף שמן במחבת ומקפיצים את הפרחים במשך כמה דקות, עד שהם נחרכים קלות.
- שמים את כל המרכיבים בקערה ומערבבים היטב.
- שפית בת חן דיאמנט עורכת סדנאות בישול ואפייה. פרטים ומתכונים נוספים - באתר שלה