שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    אל תקנו, תעשו: 3 מתכוני קרוטונים
    לא שכחנו את הדבר הכי חשוב במרק: הקרוטונים - כך תכינו בעצמכם קרוטונים בטעמים שונים שתוכלו להשתולל איתם בבית בכל פעם שיתעורר בכם חשק לצלחת מרק חם וביתי

    קרוטונים בציפוי שום ובזיליקום

    *מומלץ למרק כרובית

     

    המצרכים:

    1 פיתה מרובעת (אפשר גם פיתות רגילות)

    7 כפות שמן זית

    10 עלי בזיליקום טריים

    1 שן שום, כתושה

    מלח פלפל

     (צילום: מדיאס)
    (צילום: מדיאס)
     

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את הפיתות לרצועות דקות (ברוחב של ס"מ לערך).
    2. מערבבים בקערה 7 כפות שמן זית, 10 עלי בזיליקום טריים, שן שום כתושה, מלח ופלפל לפי הטעם.
    3. מושחים את פרוסות הפיתה בשמן שבקערה.
    4. מסדרים את הפיתות בתבנית ומכניסים לתנור לכ-10 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
    5. מצננים קלות ומגישים.

     

    כתבות נוספות שיכולות לעניין אותך:

    קציצות גונדי ומרק של חיים כהן

    שלושה מרקים שתוכלו להכין בבית

    ששה מרקים מהעולם

     

    צפו בשף אבי ביטון מכין מרק עגבניות עם קרוטוני פיתה:

    סגורסגור

    שליחה לחבר

     הקלידו את הקוד המוצג
    תמונה חדשה

    שלח
    הסרטון נשלח לחברך

    סגורסגור

    הטמעת הסרטון באתר שלך

     קוד להטמעה:

     

    קרוטוני טימין

    *מומלץ למרק סלק

     

    המצרכים:

    1/2 חלה

    7-12 כפות שמן זית

    חופן טימין טריים

    מלח פלפל

     (צילום: מדיאס)
    (צילום: מדיאס)
     

    אופן ההכנה:

    1. פורסים את החלה לפרוסות וקורעים אותן לחתיכות קטנות.
    2. מערבבים בקערה 7 כפות שמן זית ו- 2 כפות עלי טימין טריים, מלח פלפל לפי הטעם.
    3. מוסיפים לקערה את קרעי החלה, מערבבים ונותנים להם לקבל את הטעמים של שמן הזית והטימין.
    4. מוציאים ומפזרים את החתיכות על תבנית ומכניסים לתנור לכ-10 דקות בטמפרטורה של 180 מעלות.
    5. מצננים קלות ומגישים.

     

    קרוטוני כוסמין ופפריקה חריפה

    *מומלץ למרק בטטה

     

    המצרכים:

    3 פרוסות לחם כוסמין

    7 כפות שמן זית

    1/2 פפריקה חריפה

    1/2 כפית פפריקה מתוקה

    מלח פלפל

     (צילום: מדיאס)
    (צילום: מדיאס)
     

    אופן ההכנה:

    1. חותכים את פרוסות הלחם לקוביות של סנטימטר מרובע (ללא הקרום של הלחם).
    2. מערבבים בקערה 7 כפות שמן זית, חצי כפית פפריקה חריפה, חצי כפית פפריקה מתוקה, מלח פלפל לפי הטעם.
    3. מכניסים לקערה את קוביות הלחם ומערבבים כך שהן יקבלו הטעמים של המשחה.
    4. מסדרים את קוביות הלחם על תבנית ומכניסים לתנור לכ-10 דק׳ בטמפרטורה של 180 מעלות.
    5. מצננים קלות ומגישים.

      

    המתכונים באדיבות "מאפיית ברמן"

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה "אל תקנו, תעשו: 3 מתכוני קרוטונים"
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    צילום: יח"צ
    כשהמרק הוא רק תירוץ. קרוטונים ביתיים
    צילום: מדיאס
    מומלצים