הכי מטוקבקות
    זירת הקניות
    איך מכינים פקאנים, שקדים ובוטנים מסוכרים?

    מחפשת מתכון לפקאנים, שקדים ובוטנים מסוכרים, תודה.

    ynet עונה:

    העקרון פשוט: על כל כוס שקדים, אגוזים או בוטנים, ממיסים 1/2 כוס סוכר במחבת מעל להבה נמוכה. מערבבים מידי פעם עד שנוצר קרמל בהיר - נזהרים לא לשרוף! מוסיפים את האגזים/שקדים/בוטנים מערבבים היטב ויוצקים על נייר אפיה משומן. מקררים. מפרידים מהנייר ומרסקים, בעזרת פוד פרוססר, לגודל הרצוי.

       תגובה חדשה
      הצג:
      כל התגובות לכתבה "איך מכינים פקאנים, שקדים ובוטנים מסוכרים?"
      אזהרה:
      פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
      מומלצים