איך מכינים פקאנים, שקדים ובוטנים מסוכרים?

מחפשת מתכון לפקאנים, שקדים ובוטנים מסוכרים, תודה.

ynet עונה:

העקרון פשוט: על כל כוס שקדים, אגוזים או בוטנים, ממיסים 1/2 כוס סוכר במחבת מעל להבה נמוכה. מערבבים מידי פעם עד שנוצר קרמל בהיר - נזהרים לא לשרוף! מוסיפים את האגזים/שקדים/בוטנים מערבבים היטב ויוצקים על נייר אפיה משומן. מקררים. מפרידים מהנייר ומרסקים, בעזרת פוד פרוססר, לגודל הרצוי.

    קישורים ממומנים
     תגובה חדשה
    הצג:
    כל התגובות לכתבה איך מכינים פקאנים, שקדים ובוטנים מסוכרים?
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד