שתף קטע נבחר

עשה מעשים מגונים בבתו - וקיבל מאסר על תנאי

האב נהג להלין את בתו הקטינה במיטתו, ולגעת באיבריה המוצנעים. בדיקה העלתה כי הוא סובל מסכיזופרניה. בית המשפט אימץ את עסקת הטיעון בעניינו

שנתיים מאסר על תנאי ופיצוי כספי - זהו עונשו של תושב מרכז הארץ, שהורשע בביצוע מעשים מגונים בבתו, כיום בת 23, כאשר הייתה קטינה.

כתב האישום גולל מספר מקרים בהם הגיעה הנערה לבקר את אביה, וישנה עמו במיטתו. הוא נהג ללטף את חזהּ ולהחדיר את ידו תחת חולצתה ותחתוניה, וזאת בניגוד לרצונה.

המעשים בוצעו בבית סבתהּ של הנערה, אליו עבר האב לאחר שהתגרש. הם נמשכו גם בדירתו שלו, בה התגורר עם אשתו השנייה - אשר גם ממנה הספיק בינתיים להתגרש.

האב הודה במעשים שיוחסו לו. בדיקה העלתה כי הוא סובל מסכיזופרניה פרנואידלית. בעבר אף אושפז בבית חולים פסיכיאטרי, ומאז הוא נדרש לטיפול תרופתי קבוע. את המעשים ביצע בבתו בתקופות בהן לא נטל את התרופות.

שופטות בית המשפט המחוזי בתל-אביב, השופטות ברכה אופיר-תום, מרים סוקולוב, ותחיה שפירא, אימצו היום (ד') את עסקת הטיעון שהושגה בתיק, וגזרו על האב שנתיים מאסר על תנאי למשך תקופה של שלוש שנים. כמו כן, הוא חויב לפצות את הבת בסכום כספי של 20 אלף שקלים.

פורסם לראשונה

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
המעשים בוצעו בבית הסבתא (צילום אילוסטרציה)
המעשים בוצעו בבית הסבתא (צילום אילוסטרציה)
צילום: ג'רמי פלדמן
מומלצים