אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

ספורט חובבים

השלט המתריע. אין כניסה לבנות צילום: רויטרס
השלט המתריע. אין כניסה לבנות צילום: רויטרס
 
מקשקשים על כוס בירה צילום: רויטרס
מקשקשים על כוס בירה צילום: רויטרס
 
במקום צפייה בפוטבול. אחד המשתתפים צילום: רויטרס
במקום צפייה בפוטבול. אחד המשתתפים צילום: רויטרס
 
 


 

כוס בירה ביד אחת, שתי מסרגות בשנייה

הגברים הניו-יורקים ויתרו מזמן על מסיבות סוערות ועל מועדונים אפופי עשן. הם השליכו את הפוטבול, זרקו את נעלי ההתעמלות, והצטיידו במסרגות. הכירו את התחביב הגברי האולטימטיבי של חורף 2006: סריגה

רויטרס
פורסם: 18.01.06, 17:37

תשכחו מכדורסל עם החבר'ה. הבילוי הניו-יורקי הגברי הלוהט של חורף 2006 הוא סריגה. עשרות גברים ניו-יורקים ויתרו מזמן על מסיבות סוערות ועל מועדונים אפופי עשן. הם השליכו את הפוטבול, זרקו את נעלי ההתעמלות, והצטיידו בשתי מסרגות ופקעת צמר. הכירו את התחביב הגברי האולטימטיבי.

 

החנות הניו-יורקית "Knit NY" (בעברית: סריגה - ניו-יורק) מכנסת מדי יום שישי בדאון-טאון מנהטן חוג סריגה יחיד ומיוחד. הכניסה, כך כתוב על המודעה המזמינה את הציבור להצטרף לחוג, מותרת רק לגברים. על כוס בירה ושתי מסרגות לומד המטרוסקסואל הניו-יורקי על סוגי צמר, על "עיניים" ועל מסרגות ורקמה.

 

 צילום וידאו: רויטרס

 

החוג הייחודי מכריז על עצמו ככזה שמיועד לגברים שהם "גברים מספיק כדי לסרוג וגברים דיים כדי לרקום". בין עין לעין, בין כובע צמר לצעיף, משוחחים הגברים על החוויות הרומנטיות האחרונות שלהם בתפוח הגדול, מתעדכנים בחדשות וגם סתם מחליפים בדיחות גסות.

 

ג'ונתן בנט, מנהל החנות, משווה את ערבי שישי בהם מתכנס חוג הסריגה, לצפייה משותפת בשידורי ספורט. "זו דרך נהדרת לחבר'ה להיפגש ולקשקש תוך עשייה יצירתית", הוא אומר. "כמו מפגש של צפייה בפוטבול". מדריכת הקורס, איימי קלר, מסבירה שגברים סורגים לא פחות טוב מנשים. "הם ממש ממש מוצלחים ביצירת רקמות מסובכות, אפילו אם הצעיפים שלהם מעוצבים בפשטות. הם נוטים לבחור בסוגי רקמה קשים במיוחד".

 

ומה אומרים המשתתפים בחוג? "עד עכשיו עשיתי רק כמה צעיפים פשוטים. אני מקווה לסרוג כובעים או כפפות ואולי בהמשך משהו מסובך כמו סוודר או סריג. אני עובד על זה", מספר מייקל ראסמוסן. ראסמוסן, איש שיווק באינטרנט, הכיר את הסריגה כבר לפני החוג, אבל כאן הוא מקווה ללמוד כמה טריקים מאנשי מקצוע מנוסים יותר. משתתף אחר, בריאן רידג'ס, מספר: "זה מרגיע אותי. יש לזה איכויות מדיטטיביות. ניסיתי מדיטציה והרגשתי כאילו אני מבזבז את הזמן. כאן אני לפחות מייצר משהו".

 

כריסטיאן סאמנר, צלם ניו-יורקי, מסכם את אהבותיו הגדולות בחוג: "אני אוהב לסרוג, אני אוהב בירה, ואני אוכל המון נקנקיות". ומה אומרים הוריו? סאמנר מספר שלא התלהבו מהרעיון אך התאהבו לאחר שהביא הביתה כמה מהצעיפים שסרג.

 


תגובה לכתבהתגובה לכתבה   הדפסההדפסה  שלחו כתבהשלחו כתבה    שמירהשמירה   לפורוםלפורום


נקלעתם לאירוע חדשותי מעניין? שלחו ל - 5335 ישירות מהסלולרי שלכם.

 

 


 
חדשות
דעות
ספורט
כלכלה
צרכנות
תרבות ובידור
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
רכילות
וידאו
הוט
רשת
כלכליסט
משחקים
מקומי
קהילות
אינדקס
לאישה
לימודים
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

ynet חדשות בעולם. כיסוי כל המתרחש ברחבי העולם: מהסיפורים והכותרות הראשיות בכל מדינה ועד סיפורי הצבע והרגעים האנושיים. מכיל בלוג מיוחד ובו כל הסיפורים הקטנים - והמעניינים באמת - שלא הפכו לכתבות ולכותרות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
לאתר הסלולרי
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ynet בסלולר
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
קטלוג אופנה
יחסים
קהילות
אנציקלופדיה
Israel News
ירוק
לאשה
דילים
כולסטרול
כלכליסט
בלייזר
Go
מנטה
משחקים
mynet
זולי הקיפוד
מוסכים
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
מחירון דירות
רכב חדש
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
מפות
עברית.evrit
מחירון שיפוצים
דירות חדשות

בית המערכות מקבוצת ידיעות אחרונותRealCommerce - ניהול תוכןTotal media - Interactive media technologiesApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"ם
as05-c  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©