אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מג'דרה עם פטריות
/ דני אין דה קיצ'ן
ציון גולשים:
(14 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1 כוס עדשים ירוקות
1 כוס אורז בסמטי
בצל גדול, פרוס דק
2 שיני שום קלופות וקצוצות
1/2 כוס פטריות שמפיניון פרוסות
חופן כוסברה קצוצה
שמן זית
מלח ופלפל שחור
כמון
אופן ההכנה
שוטפים ומסננים את העדשים, שמים בסיר עם 2 כוסות מים, כפית שמן זית ומלח ומביאים לרתיחה. מבשלים כ-15 דקות (אם העדשים הושרו הזמן מתקצר).
מוסיפים את האורז לסיר ומשאירים להתבשל על אש קטנה עוד כ-10 דקות, או עד שכל המים מתאדים. יש להשאיר את המכסה של הסיר קצת פתוח.
בזמן שהאורז והעדשים מתבשלים, מחממים שמן זית במחבת ומטגנים את הבצל והשום עד שמתרככים. ניתן להוסיף טיפה של מים שלא יישרפו.
מוסיפים את הפטריות ואת הכוסברה ומטגנים עוד 2-3 דקות.
מוסיפים את תכולת המחבת לסיר המוכן של האורז והעדשים. מתבלים במלח, פלפל וכמון ( אפשר להחליף את הכמון בגראם מסאלה).
מערבבים הכל ביחד ומשאירים עוד כ-5 דקות על אש קטנה. מכבים את האש. משאירים עוד כ-5 דקות ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©