ynet - פאי פקאן - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פאי פקאן / אפרת רוזנברג

ציון גולשים:  (35 מדרגים)
חומרים
לבצק:
2/3 1 כוסות קמח
120 גרם חמאה
1 כפית אבקת אפייה
1 כף סוכר
1 חלבון
4 כפות מים קרים מאוד
לציפוי:
1 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס סוכר חום
1.5 כוסות אגוזי פקאן קלופים
אופן ההכנה
  1. מכינים את הבצק: לשים את כל החומרים רק עד לקבלת כדור בצק ומפסיקים מיד. מצננים במשך חצי שעה.
  2. מרדדים את הבצק ומניחים בתבנית פאי בקוטר 24 ס"מ. דוקרים במזלג למניעת תפיחה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס ל-8 דקות, או עד שהוא מתחיל להזהיב.
  3. בינתיים, שמים בסיר את שמנת המתוקה והסוכר החום. מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה, ומבשלים חמש דקות נוספות.
  4. יוצקים ראת השמנת המבושלת על הבצק, מפזרים מעל את האגוזים, ומחזירים לתנור לעוד 15 דקות. מוציאים ומצננים. מעולה גם ביום שאחרי.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©