אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
פנה עם רצועות עוף
/ שני
ציון גולשים:
(24 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
2 פרוסות חזה עוף חתוכות לרצועות
3 תיבוליות של קנור בטעם שום-שמיר
פלפל אדום ופלפל צהוב, חתוכים לרצועות
1 בצל פרוס
מלח ופלפל שחור
250 גרם פסטה פנה
אופן ההכנה
מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
בינתיים מכינים את הרוטב:
במחבת גדולה, מחממים כף שמן ומטגנים את הבצל עד שהוא משחים.
מוסיפים את רצועות העוף , פלפל ומלח ומקפיצים עד שהעוף מתבשל (כ-5 דקות).
מוסיפים את הפלפלים, מנמיכים את הלהבה ומבשלים תוך ערבוב עוד עשר דקות.
מוסיפים את התיבוליות ומערבבים. מוסיפים את הפסטה, מערבבים ומבשלים יחד עוד כ-5 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©