מניחים את האגסים בשני סירים נפרדים - 6 אגסים בכל סיר. ממלאים סיר אחד ביין אדום ואת השני ביין לבן. מוסיפים לכל סיר ½ ק"ג סוכר.
לסיר עם היין הלבן מוסיפים זעפרן, מקל וניל וכוסברה. לסיר עם היין האדום מוסיפים אניס, קינמון ותרמילי הל. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שהאגסים מתרככים.
מגישים 2 אגסים בצלוחית עם כדור גלידה. ניתן לערבב לתוך הגלידה לפני ההגשה קמצוץ של זעפרן, קינמון, הל וגרגרי וניל. במסעדה אנחנו מכינים את הגלידה לבד, אבל אפשר להסתפק בגלידת וניל מאיכות טובה.