משמנים תבנית אפייה עגולה בקוטר 26 ס"מ. מחממים את התנור ל-175 מעלות צלזיוס.
מערבבים את המרגרינה המומסת (או החמאה), הסוכר והקינמון. יוצקים על פלחי התפוחים ומערבבים כדי שכל התפוחים יתכסו בתערובת. מפזרים בתבנית.
מכינים את הבצק: מערבבים את המרגרינה המומסת, הקמח, הסוכר ותמצית הוניל. בוחשים היטב ורק אחר כך מוסיפים את הביצה. מפזרים את הבצק על התפוחים הפזורים בתבנית.
אופים בתנור 30-40 דקות, או עד שהבצק מזהיב. כשהעוגה מוכנה ובעודה חמה - הופכים אותה בעזרת צלחת עגולה כדי שהתפוחים יהיו למעלה.