אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
דגים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
מאפה ברבוניות ופטריות
/ מוטי בן-אהרון, שף קייטרינג "הטעם השישי"
ציון גולשים:
(30 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
400 גרם בצק עלים
2 בצלים קצוצים
2 סלסלות פטריות שמפניון, קצוצות
10 פילטים של ברבוניות (ללא העור)
עלים מ-3 ענפי טימין
1/2 כוס שמן זית
מלח ופלפל
1 חלמון
אופן ההכנה
מנקים את ניתחי הדג מעצמות, מניחים בקערב ומוסיפים את השמן, הטימין, מלח ופלפל ומעמידים במקרר לשעה לפחות.
במחבת עם מעט שמן זית, מזהיבים את הבצל. מוסיפים את הפטריות ומטגנים - עד שהן מתחילות להפריש נוזלים. מתבלים במלח ופלפל, ומניחים בצד.
מרדדים את הבצק לעובי של כ-1/2 ס"מ מעל נייר אפייה.
חותכים מהבצק שתי חתיכות בצורה מלבנית (כ-10 ס"מ רוחב וכ-40 ס"מ אורך) כך שבסוף נקבל מאפה מאורך שנוח לפרוס למנות אישיות.
מסננים את הברבוניות מהמרינדה ומייבשים בנייר סופג.
מפזרים את תבשיל הפטריות, בצורה אחידה, על תחתית הבצק. משאירים שוליים של 2 ס"מ מכל צד. מסדרים מעל את הדגים.
בעזרת מברשת, מורחים חלמון על קצוות הבצק, ומכסים בשכבת הבצק השניה. מהדקים ומורחים מעל חלמון.
אופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות צלזיוס, במשך כ-20 דקות.
פורסים ומגישים (מומלץ עם רוטב על בסיס שמנת ושום).
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©