אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
עוגת קינמון ואגוזים
/ איטה בוטל
ציון גולשים:
(76 מדרגים)
חומרים
3 ביצים
1/2 חבילת (100 גרם) מרגרינה מומסת
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
1.5 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפייה
1 שקית סוכר וניל
1/2 כוס מיץ תפוזים
1/4 כפית סודה לשתייה
לציפוי:
1 כף קינמון
2 כפות סוכר חום
1/2 כוס אגוזי מלך קצוצים
אופן ההכנה
מקציפים, במהירות איטית, את הביצים והסוכר. מוסיפים את המרגינה והשמן וממשיכים להקציץ. מוסיפים בהדרגה את הקמח, אבקת האפייה, סוכר הוניל, מיץ התפוזים והסודה לשתייה.
מעבירים 1/2 מכמות הבלילה לתבנית משומנת בקוטר 26 ס"מ. מפזרים חלק מהסוכר החום, הקינמון והאגוזים.
יוצקים מעל את הבלילה שנותרה. מפזרים מעל את מה שנותר מהסוכר, האגוזים והקינמון.
אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות צלזיוס, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©