ynet - לחם תירס - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

מאפים מלוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  לחם תירס / מיכל וקסמן

ציון גולשים:  (24 מדרגים)
חומרים
1 כוס קמח לבן מנופה
1 כוס קמח תירס
1 כוס גרגרי תירס חתוכים בסכין מקלחי תירס טריים (קלח 1 גדול או 2 קטנים)
1 כף סוכר (אפשר גם 2 אם גרגרי התירס אינם מאוד מתוקים)
1/2 כפית מלח גס
1 כפית שטוחה אבקת אפייה
1 ביצה
1 כוס חלב 3%
1/3 כוס שמנת חמוצה
50 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה
  1. בקערה מערבבים קמח רגיל, קמח תירס, סוכר, מלח ואבקת אפייה. מוסיפים ביצה, שמנת, חלב וחמאה.
  2. מערבבים היטב במיקסר או בעזרת מטרף גדול עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. טוחנים במעבד מזון או בבלנדר את גרגרי התירס שהוסרו בעזרת סכין מעל גבי הקלחים ומוסיפים אל התערובת שבקערה.
  4. משמנים בחמאה תבנית פיירקס או תבנית אפיה רגילה, לא גדולה. יוצקים לתוכה את התערובת ואופים בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות למשך 20-25 דקות או עד שהמאפה מתחיל להזהיב ומרכזו יציב. היזהרו מאפיית יתר. לחם התירס טעים במיוחד כשהוא עדיין לח מבפנים.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©