מסדרים את הפטריות בתבנית, זולפים מעט שמן זית וזורים מלח גס. צולים בתנור שחומם ל-200 מעלות כ-20 דקות. מסננים מנוזלים, מקררים מעט וקוצצים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה. מטגנים את הבצל, מוסיפים את הגזר וכשהוא מתרכך גם את השעועית. מתבלים במלח ופלפל ומורידים מהאש. מוסיפים את הפטריות ושאר המרכיבים ומצננים.
יוצרים קציצות בצורת המבורגר במשקל של כ-200 גרם כל אחת, מתיזים או מברישים אותם במעט שמן זית.
מסדרים את ההמבורגר בתבנית משומנת ואופים בתנור שחומם ל-200 מעלות במשך 15 דקות.