אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
צמחוני
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
סטייק פורטובלו בפסטו
/ מרב ברזילי
ציון גולשים:
(15 מדרגים)
חומרים (5 מנות)
10 פטריות פורטובלו טריות גדולות
3 כפות שמן זית
מלח גס
פלפל שחור
לפסטו:
צרור בזיליקום
100 גרם צנוברים או אגוזים אחרים שאוהבים
1/3 כוס שמן זית
1 שן שום
מיץ מ-1 לימון
1 כפית מלח
2 כפות גבינת פרמזן מגוררת (לא חובה)
אופן ההכנה
מערבבים את הפטריות בקערה עם שמן זית, מלח ופלפל.
צולים על הגריל או על מחבת פסים כ-5 דקות בכל צד . מורידים מהאש ושמים על מגש הגשה.
במקביל מכינים את הפסטו: טוחנים במעבד מזון בזיליקום, צנוברים, שום, לימון, מלח וגבינה מגוררת.
מפעילים את מעבד המזון בפולסים תוך כדי הזלפת השמן זית עד שמתקבל מרקם אחיד.
מורחים מעט פסטו על כל פטרייה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©