אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
תוספות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
צ'יפס בטטה עם גבינת כבשים וגרעיני דלעת
/ נעמי אבליוביץ'
ציון גולשים:
(7 מדרגים)
חומרים (2 מנות)
2 בטטות, קלופות
שמן זית
גבינת כבשים מיושנת (פרמזן, פקורינו, גאודה וכדומה) לגרור, לפי הטעם
מלח ים, לפי הטעם
1/4 כפית אורגנו מיובש
1 כפית עלי אורגנו טרי
גרעיני דלעת, קלויים במחבת יבשה
אופן ההכנה
מרפדים תבנית בנייר אלומיניום ואם משתמשים בתנור, מחממים לחום של 120 מעלות.
בעזרת קולפן, פורסים את הבטטות הקלופות לסרטים רחבים. מערבבים עם מעט שמן זית, עד שכל הסרטים משומנים במעטה דק.
מסדרים שכבה אחידה של פרוסות הבטטה המשומנות בתבנית ומניחים בשמש מספר שעות או לחילופין, בתנור שחומם מראש כ-1/2 שעה, עד לצ'יפס פריך ודקיק.
כשהצ'יפסים עדיין חמים מגוררים מעל גבינה מיושנת, מתבלים במלח, אורגנו וגרעיני דלעת ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©