אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מאפה פסטה ברוטב עגבניות וגבינות
/ אלרן גולדשטיין
ציון גולשים:
(240 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
2 כפות שמן תירס
2 ביצים טרופות
100 גרם גבינת כנען או טוברוג (רזה)
100 גרם גבינת מוצרלה מגורדת
250 גרם פטה 5% מפוררת
100 גרם ספגטי
לרוטב עגבניות:
2 כפות שמן זית
3 שינים שום, פרוסות
8 עגבניות אדומות, גדולות, בשלות וקלופות שחתוכות לקוביות גסות
ענף של בזיליקום עם העלים
אופן ההכנה
רוטב עגבניות:
מכניסים את כל המרכיבים לתוך סיר קטן ונותנים לרוטב לרתוח. טועמים ומתקנים תיבול לפי הטעם.
מרגע הרתיחה מנמיכים לאש קטנה ונותנים לזה להתבשל כ-30 שעה, מקפידים מידי פעם לערבב קלות את הרוטב.
פסטה:
מכינים את הפסטה ע"פ הוראות היצרן.
הכנת המאפה:
מערבבים את כל המרכיבים ביחד למעט הפסטה. טועמים ומוסיפים מלח לפי הטעם.
מוסיפים את הרוטב לפסטה ומחליקים ל-2 תבניות רגילות של אינגליש קייק
אופים בתנור שחומם רבע שעה מראש לטמפ' של 180 מעלות ל-35 דקות.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©