בסיר קטן מבשלים את החמאה והחלב על אש בינונית עד שהחמאה נמסה. מערבבים, מוסיפים מים ותמצית וניל ומניחים להצטנן למשך כמה דקות.
שופכים את החלב לתערובת הקמח והשמרים ומערבבים.
מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השנייה. התערובת תהיה מאוד דביקה בשלב מסוים אך אל דאגה.
מוסיפים את שארית הקמח (1.75 כוסות) ומערבבים בעזרת וו לישה למשך 2 דקות. מניחים את הבצק בקערה גדולה ומשומנת, עוופים בניילון נצמד ומתפיחים למשך שעה או עד שנפח הבצק הוכפל.
לאחר התפיחה מוצאים את האוויר מן הבצק בעזרת האגרופים וממשיכים בלישה ידנית למשך 5 דקות. מכסים את הבצק במגבת מטבח ונותנים לבצק לנוח כ-5 דקות.
בינתיים מערבבים בקערה בינונית את החומרים למילוי, למעט החמאה המומסת.
מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים - מניחים אחד על משטח מקומח ואת השני משאירים מכוסה במגבת. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 30*50 ס"מ.
בעזרת מברשת, מברישים את הבצק במחצית מהחמאה המומסת ומפזרים חצי מתערובת הסוכר. חותכים את הבצק ל-6 רצועות לאורכו. עורמים את הרצועות זו על זו וחותכים אותן ל-6 חלקים. יתקבלו 6 ערמות של ריבועי בצק עם שכבות סוכר וקינמון.
מניחים את הערמות בעמידה בתוך תבנית האפייה וממלאים את התבנית בשש הערמות.
חוזרים על אותן הפעולות עם החלק השני של הבצק.
מכסים את התבניות במגבת מטבח ומתפיחים למשך 30 דקות. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
אופים במשך 30-35 דקות עד שקצוות הבצק זהובים. מצננים כ-20 דקות ומגישים.
חשוב לציין שמרכז המאפה נשאר מעט רך. לאחר שהעוגה מתקררת הרך הופך לחלק הכי טעים בעוגה.