ynet - קניידלך סלק וגרידת לימון - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

פסח
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
קניידלך סלק  צילום: ירון ברנר
 

  קניידלך סלק וגרידת לימון / אורן לוקסנבורג , השף של מסעדת "רוטשילדס קיטשן"

כדורי קניידלך סגולים בטעם עדין של סלק ובצבע בוהק ומרשים.

ציון גולשים:  (2 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
1.5 כוסות קמח מצה
4 ביצים
2 כפיות מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
גרידה מקליפה של לימון שלם
3 סלקים גדולים שטופים
2 כפות שמן זית
1 ליטר מים לבישול הכדורים
אופן ההכנה
  1. צולים את הסלקים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כשעה עד שעה ורבע, עד שהסלקים רכים מאוד, מוציאים מהתנור, מקררים ומקלפים.
  2. טוחנים את הסלקים יחד עם שמן הזית במעבד מזון עד שמתקבלת מחית סגולה, מעבירים לקערת ערבוב יחד עם קמח המצה, גרידת הלימון הביצים והתבלינים. מכסים את הקערה ומצננים במקרר לפחות שלוש שעות.
  3. מרתיחים את המים בסיר גדול, יוצרים כדורים בגודל של כ-2.5 ס"מ ומבשלים על אש נמוכה במשך כ-30 דקות ומגישים חם.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©