שוטפים את עלי הגפן - אם אלו עלי גפן מקופסה יש לשטוף כמה פעמים כדי להסיר את המליחות. עלי גפן מהגינה שוטפים היטב ומייבשים.
מטגנים את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הצנוברים וכרבע מכמות הנענע הקצוצה ומערבבים.
מוסיפים מעט קינמון, מלח ופלפל ומערבבים. מוסיפים את האורז ומערבבים היטב. מבשלים כ-2-3 דקות.
מרפדים סיר בעלי גפן כדי שעלי הגפן הממולאים לא יידבקו.
פורשים כל עלה בנפרד וממלאים בתערובת האורז. מגלגלים את העלים ומניחים בסיר כשהעלים הממולאים מהודקים זה לזה.
מפזרים מעל עלי הגפן הממולאים את הפלפלים, את הנענע שנשארה, קינמון, מלח ופלפל. מכסים במים עד לכיסוי ומבשלים עד לרתיחה. לאחר הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים כשעתיים.