אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
עוגות ועוגיות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
עוגיות קוואקר שוקולד
צילום: דן לב
עוגיות קוואקר שוקולד
/ שי-לי ליפא
תופסת קטנה של אבקת קקאו הופכת את עוגיות הקוואקר האלה לשוקולדיות וטעימות במיוחד.
ציון גולשים:
(20 מדרגים)
חומרים (20 יחידות)
1 כוס (90 גרם) שיבולת שועל קצוצה (אינסטנט)
1 כוס (140 גרם) קמח רגיל
1 כוס דחוסה (200 גרם) סוכר חום כהה
2 כפות אבקת קקאו
1/2 כפית אבקת אפייה
100 גרם חמאה רכה
1 ביצה
2 כפות חלב
1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מערבלים את כל החומרים בקערת מיקסר עם וו גיטרה במהירות נמוכה, עד לקבלת בצק אחיד ומעט דביק.
מרטיבים מעט את הידיים ויוצרים כדורים בקוטר 4 ס"מ. מניחים בתבנית במרחק 8 ס"מ זו מזו ומשטחים.
אופים 20-15 דקות, עד שהעוגיות יציבות למגע (אין אפשרות להבחין בהזהבה).
מצננים היטב ושומרים בכלי אטום מחוץ למקרר עד שבוע.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©