1 ס"מ שורש ג'ינג'ר טרי מקולף ומגורר בפומפייה דקה מאוד
אופן ההכנה
חותכים את תרמילי השעועית המבושלים בחתכים אלכסוניים, למקטעים באורך 3 ס"מ בערך (אין חשיבות לדיוק באורך החיתוך, ככה נראה לי הכי יפה ונוח לאכילה אבל תרגישו חופשי לאלתר כרצונכם).
מערבבים היטב את כל מרכיבי הרוטב בקערית ויוצקים על גבי השעועית החתוכה. מערבבים לכיסוי אחיד ברוטב ומגישים כתוספת לבשר או דגים או כארוחה קלה בפני עצמה. מצוין גם לפיקניק. כדאי לשמור את הרוטב בנפרד ולערבב עם השעועית ממש לפני שאוכלים.