ממיסים את השוקולד הלבן והשמנת המתוקה בבן מארי. טורפים ודואגים שהתערובת תהיה חלקה מאוד.
מכניסים את תערובת השוקולד לקירור במשך שעה לפחות (ועד 12 שעות).
כשקרם השוקולד קר מאוד, מקציפים אותו במשך 15 דקות עד לקבלת מרקם אוורירי.
מניחים בסיר את קוביות הרוברב עם מקלות קינמון, מקל וניל, גרידת תפוז, מיץ תפוז, מיץ לימון, סוכר וכף רום או יין אדום ומבשלים כשעה עד שהרוברב מתרכך והתערובת מקבלת מרקם הדומה לקומפוט.
בכוסות זכוכית אישיות או בכלי שקוף גדול מסדרים שכבה של תערובת הרוברב ומעליה שכבה של קרם השוקולד. מקשטים בפיסטוק קצוץ, שברי שוקולד לבן ומעט מנוזל הרוברב.