אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
מרקים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
מרק סלק
צילום: בועז לביא
מרק סלק
/ אמיר קרונברג, השף של מסעדת גדרה 26
מרק סלק נהדר שניתן להוסיף לתוכו קציצות קובה
ציון גולשים:
(34 מדרגים)
חומרים
5 סלקים בינוניים, קלופים וחתוכים לחצי ואז לפלחים (חצאי ירח) בעובי של 1 ס"מ
5 גזרים בינוניים, קלופים וחתוכים לעיגולים בעובי 3 ס"מ
1 בצל גדול
3 ליטר מים
1 סלרי עלים, גבעולים ועלים קצוצים בנפרד
2 כפות רסק עגבניות
מיץ מ-1 לימון
3 כפות סוכר
1 כף מלח
שמן לטיגון
אופן ההכנה
מטגנים בסיר את הבצל, גזר, גבעולי הסלרי וסלק עד שהסלק מפריש נוזלים.
מוסיפים את רסק העגבניות ומתבלים. מוסיפים את המים, סוכר ומתקנים תיבול. מבשלים שעה על אש בינונית ואז מוסיפים את עלי הסלרי ומיץ הלימון. מביאים לרתיחה.
מכסים את הסיר ומבשלים כ-30 דקות על אש נמוכה.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©