אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
קינוחים
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פירות יער וקרם פיסטוק
צילום: ירון ברנר
קינוח פירות יער וקרם פיסטוק
/ נעמה שטייר, קונדיטורית "עמליה"
ציון גולשים:
(1 מדרגים)
חומרים (6 מנות)
200 גרם תערובת פירות יער קפואים או טריים
לקרם הפיסטוק:
500 מ"ל חלב
6 חלמונים
125 גרם סוכר
4 גרם קורנפלור
2 כפות מחית פיסטוק
לקרם מסקרפונה וניל:
250 גרם קרם מסקרפונה
2 ביצים
80 גרם סוכר
1 מקל וניל
100 גרם שמנת מתוקה מוקצפת
אופן ההכנה
קרם פיסטוקים:
מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת מחית חלקה.
מרתיחים חלב ומסירים מהאש. יוצקים לתוכו את החלמונים, הסוכר והקורנפלור ומחזירים לאש להסמכה תוך ערבוב רצוף. מוסיפים את מחית הפיסטוק ומניחים לצינון.
לקרם מסקרפונה וניל:
מערבבים את קרם המסקרפונה עם ביצים, סוכר ווניל, עד למסה חלקה, מקפלים פנימה את הקצפת.
הרכבת המנה:
בתחתית הכוס מזלפים קרם פיסטוק מעל קרם מסקרפונה וניל, ומעל פירות יער וקצת פיסטוקים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©