אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
פסטה
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
פפרדלה פונגי עם פול ירוק
צילום: אביב קורט
פפרדלה פונגי עם פול ירוק
/ אייל הרוש, השף של מסעדת בליני
ציון גולשים:
(3 מדרגים)
חומרים
200 גרם פסטה מסוג פפרדלה (אפשרות להמיר בפסטה ארוכה ורחבה אחרת)
5 גרם (1 כפית) חמאה
5 פטריות שמפיניון חתוכות דק
1 כוס שמנת מתוקה לבישול
1 שן שום כתושה
1/4 כוס יין לבן
1/4 כפית אגוז מוסקט (לא חייב)
15 יחידות פול ירוק חלוט ומקולף
פרמז'ן לפי הטעם
אופן ההכנה
במחבת עמוקה מטגנים את החמאה, הפטריות והשום למשך כ-2 דקות ומוסיפים את היין הלבן
מטגנים למשך כ-2 דקות נוספות ומוסיפים את הפול, השמנת המתוקה ואגוז המוסקט
בסיר עם מים רותחים מבשלים את הפסטה לדרגת אלדנטה ומסננים
מוסיפים את הפסטה הישר למחבת עם הרוטב, מגרדים רצועות פרמזן ומגישים.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©