ynet - כרוב ממולא - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

ממולאים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 

  כרוב ממולא / מסעדת גואטה

כרוב ממולא באורז והרבה רוטב עגבניות ותפוחי אדמה

ציון גולשים:  (13 מדרגים)
חומרים (4 מנות)
ראש כרוב גדול
חופן פטרוזיליה קצוצה
1.5 כוסות אורז שטוף
6 שיני שום כתוש
עגבנייה, חתוכה לקוביות קטנות
תפוח אדמה פרוס
2 בצלים קצוצים
1 קופסה (260 גרם) רסק עגבניות
1/2 ליטר ציר ירקות
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
אופן ההכנה
  1. מרתיחים מים עם הכרוב עד שעלי הכרוב נפתחים ומופרדים אחד מהשני.
  2. את הבצל הקצוץ, פטרוזיליה, אורז, עגבניה, והשום מערבבים יחד בקערה ומתבלים קלות במלח ופלפל.
  3. מניחים את עלי הכרוב על משטח עבודה ויוצקים מהמילוי בקצה העליון ובזהירות רבה מגלגלים וסוגרים את עלה הכרוב כשבאמצע הגלגול מכניסים את קצוות העלה פנימה (כדי המילוי לא יזלוג החוצה).
  4. בסיר בישול מסדרים בתחתית את פרוסות תפוחי האדמה ויוצקים רסק עגבניות. מסדרים את הממולאים ומוסיפים את ציר הירקות. מביאים לרתיחה, מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל כ-3/4 שעה
דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©