ynet - בצל ירוק בטמפורה עם מיונז צ'יפולטה - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

שונות
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
 
בצל ירוק בטמפורה עם מיונז צ'יפולטה צילום: ירון ברנר
 

  בצל ירוק בטמפורה עם מיונז צ'יפולטה / השף יונתן רושפלד

חטיף קליל, זמין ומרשים מהמטבח היפני. אפשר להגישו לצד דגים או בשר ואני אוהב אותו כנשנוש על הבר, לצד אלכוהול

ציון גולשים:  (27 מדרגים)
חומרים
1 חבילה של בצל ירוק, שטוף ומנוקה מאדמה וחול, ויבש ממים
לטמפורה:
200 גרם קמח טמפורה
100-150 מ"ל מים קרים מאד
למיונז צ'יפוטלה:
200 גרם מיונז
100 גרם פלפל צ'יפוטלה
30 גרם דבש
שמן לטיגון עמוק
אופן ההכנה
  1. מכינים את המיונז: טוחנים במעבד מזון את הצ'יפוטלה והדבש למחית חלקה. מוסיפים את המיונז ומעבדים עד שמתקבל מרקם אחיד.
  2. מכינים את הבצל: מחממים את השמן לחום של 180 מעלות.
  3. מניחים בקערה את קמח הטמפורה ומוסיפים את המים הקרים תוך כדי טריפה במטרפה. הבלילה צריכה להיות סמיכה ויחד עם זאת נוזלית.
  4. טובלים בכל פעם בצל אחד בשלמותו בבלילה ומטגנים. מוציאים לנייר סופג ומגישים מיד עם המיונז המתובל.

 

דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©