שעתיים וחצי לפני הצלייה: מוציאים את נתח הסינטה מהמקרר. מתבלים את כל הנתח במלח, ומורחים אותו בחרדל ובשמן הזית, מכל הצדדים, תוך שמעסים אותו קצת בחרדל ובשמן הזית. בסכין חדה, יוצרים כמה חריצים בצדי הבשר ובחלק העליון ותוחבים לתוכם את שיני השום. מפזרים מלמעלה את הפלפל השחור ואם רוצים גם את עלי הרוזמרין ועלי הדפנה ומועכים קצת לתוך השומן.
מניחים בתבנית צלייה ומשאירים שעתיים וחצי בטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור לחום הגבוה ביותר האפשרי (250 מעלות).
מניחים רשת על תבנית הצלייה ושמים עליה את הנתח. מכניסים את תבנית הבשר לתנור וצולים 25 דקות. מכבים את התנור ומשאירים את הנתח בתוכו 20 דקות נוספות – זה יביא את הבשר לדרגת עשייה מידיום-רייר (לדרגת רייר, צולים חמש דקות פחות בתנור ומשאירים חמש דקות פחות בתנור).
מוציאים את הנתח מהתנור ומשהים 5 דקות. מניחים על קרש חיתוך וחותכים לפרוסות. מגישים.