בסיר קטן, מערבבים את הריבה,החומץ, הפפריקה, המים, המלח, הסוכר והזנגוויל - ומבשלים על להבה בינונית, תוך ערבוב עד שהסוכר והמלח נמסים.
מניחים את הפלפלים והשזיפים בתבנית תנור משומנת, מעליהם מסדרים את כרעי העוף. שופכים מעל את הרוטב ומכסים בנייר כסף.
אופים בתנור שחומם לחום גבוה במשך שעה עד שעה וחצי.
בינתיים מבשלים את האורז כרגיל (מוסיפים קצת מלח).
כשהעוף מוכן, מעבירים אותו, עם השזיפים, לקערת הגשה. את הרוטב שנשאר בתבנית מעבירים לכלי ומניחים במרכז השולחן. מעבירים גם את האורז לקערת הגשה נפרדת. מגישים עם הרבה רוטב.