אינטרנט
  |
ynet
  |
בעלי מקצוע
  |
קניות
  |
ספקים למשרד
חפשו אתרים
אוכל
טעימה מהגליל
▪
אוכל, יצירה, חוויה
▪
עושים שוק
▪
חיי מדף
▪
מתכונים לשבועות
▪
פרויקט סבתא
▪
שבועות טעים ומשפחתי
▪
מתכונים
▪
מתכונים לראש השנה
▪
הכל דבש
▪
מפת הפרה
▪
יין, אלכוהול וחיי לילה
משקאות
הדפס מתכון
שלח מתכון לחבר
תגובה למתכון
נקטר תפוחים וגויאבות
/ רינה יעקובוביץ
ציון גולשים:
(14 מדרגים)
חומרים
5 תפוחי עץ
5 גויאבות
1 כוס סוכר
1 מקל וניל
1 כף גדושה פודינג תות (לא אינסטנט)
1 חבילה ג'לי בזק בטעם תות
אופן ההכנה
1. קולפים את התפוחים, מחלקים לרבעים ומוציאים את הליבה. קולפים את הגויאבות, חוצים ומוציאים את הגרעינים.
2. בסיר, מרתיחים 10 כוסות מים. קצת לפני הרתיחה מוסיפים את הסוכר, הפירות ומקל הוניל, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-1/2 שעה.
3. ממיסים את הפודינג ב-1/2 כוס מים ומוסיפים לסיר. מוסיפים את אבקת הג'לי ומערבבים בעזרת כף מאורכת.
4. מוציאים את הפירות לקערה ומרסקים בבלנדר. מחזירים לסיר, מכבים את הלהבה ומצננים מעט. מעבירים את הנקטר ל-2 בקבוקים ריקים של ליטר וחצי. שומרים במקרר.
דרגו:
1
2
3
4
5
גרוע
מצוין
תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות
אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות
כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט
©