מקציפים מכל אחד של קצפת לקצף יציב, מוסיפים לו את מחצית הצנצנת - את ממרח השוקולד או החלבה, ומקציפים שוב ביחד - עד שמתקבלת תערובת אחידה לחלוטין.
אם אתם מגישים מנות אישיות - מכינים תבניות קטנות מרופדות בניילון נצמד ויוצקים את התערובת באופן שווה בין התבניות (תלוי בגודל התבנית, אבל קחו בחשבון שזוהי חצי כמות וצריכה להכנס עוד כמות כזאת לכל תבנית) - אם ההגשה היא קולקטיבית מרפדים תבנית טרין או אינגליש-קייק בניילון נצמד ויוצקים את התערובת. מכניסים את התבניות למקפיא להתייצבות.
מכינים את השכבה השניה: מקציפים את המכל השני, מוסיפים את החצי השני של הצנצנת, מאחדים היטב את המסה ויוצקים מעל התערובת הראשונה - שכבר הספיקה להתייצב במקפיא.
1/4 שעה לפני ההגשה מוציאים מהמקפיא והופכים על צלחת הגשה (לא לשכוח לסלק את הניילון.
שדרוגים: אם יש בבית חלבה ו / או שוקולד אפשר להוסיף שכבה דקה של פירורי חלבה או גרידת-שוקולד (בפומפיה) בין השכבות או ממש לפני ההגשה לפזר מלמעלה.