ynet - פרלינים עם עדשים - אוכל
 
אינטרנט  |  ynet  |  בעלי מקצוע  |  קניות  |  ספקים למשרד

   חדשות תוכן ועדכונים 24 שעות - Ynet

קינוחים
 
פורמט להדפסההדפס מתכון
שלח ב-emailשלח מתכון לחבר
תגובה למתכוןתגובה למתכון
 

  פרלינים עם עדשים / איילת בן-יוסף

הפטנט במנה הזאת טמון בתבניות הקרח הגמישות (שאפשר להשיג בכל חנות כלי-בית), אפשר לשלב שוקולדים מסוגים שונים ובמקום "עדשים" מומלץ להשתמש ב"סמרטיס" או במיני-עדשים.

קרדיט: צילום: איילת בן-יוסף
ציון גולשים:  (20 מדרגים)
חומרים
100 גרם שוקולד לבן
100 גרם שוקולד מריר (או חלב)
1/2 חבילת "עדשים"
כלי גמיש לקוביות קרח - רצוי בצורה מעניינת (כוכבים, לבבות וכו')
אופן ההכנה
  1. מניחים בתחתית כל שקע סוכרית "עדש", אחת או יותר.
  2. ממיסים (במיקרוגל, או בסיר כפול) את השוקולד הלבן ויוצקים אותו בזהירות לתוך השקעים, עד למחציתם. מעבירים את הכלי למקפיא ל-1/2 שעה של התגבשות.
  3. מוציאים מהמקפיא, מניחים עוד "עדש" בכל שקע וממיסים את השוקולד המריר. יוצקים את השוקולד המריר בשקעים ושולחים למקפיא לקרור אחרון. כשהאורחים מגיעים פשוט שולפים את ה"פרלינים" מהמקפיא, משחררים אותם ומגישים ברוב הדר.


דרגו: 
 12345
 גרועמצוין
 
 
 תגובות
נא להמתין לטעינת התגובות

חדשות
דעות
כלכלה
ספורט
צרכנות
תרבות ובידור
רכילות Pplus
מחשבים
בריאות
ירוק
יהדות
תיירות
רכב
אוכל
יחסים
סרטים
הוט
כלכליסט
משחקים
מקומי
לימודים
מדע
לאישה
דרושים
ynet-shops
ynettours
winwin
בעלי מקצוע
ביגדיל
 

אודות ועזרה
כתבו אלינו
עזרה
מדיניות פרטיות
תנאי שימוש
מפת האתר
ארכיון
מרכזי המבקרים
Israel News
 
אודות האתר
RSS
הפוך לדף הבית
ניוזלטרים
פרסמו אצלנו
אנציקלופדיה
באבלס
ערוצי תוכן
חדשות
כלכלה
ספורט
תרבות
בריאות
מחשבים
נופש
Xnet
Yschool
יהדות
דעות
צרכנות
תיירות
אוכל
רכב
בעלי חיים
שופינג לאשה
כיכר השבת
יחסים
אסטרולוגיה
מעורבות
ירוק
לאשה
דילים
ynetArt
kick
כלכליסט
בלייזר
רכילות Pplus
מנטה
משחקים
mynet
מפות
פרוגי
כלים ושירותים
קניות
מניות
דרושים
מחירון רכב
דירות להשכרה
קופונים
זיכרונט
ידיעות בתי ספר
ידיעות אחרונות
דירות למכירה
לוח רכב
יד שניה
בעלי מקצוע
משחקים Games
עברית
דירות חדשות


YIT  - פיתוח אינטרנט ואפליקציותApplication delivery by radwarePowered by Akamaiהאתר פועל ברישיון אקו"םהאתר פועל ברישיון תל"יאקטיב טרייל
-nc  כל הזכויות שמורות לידיעות אינטרנט ©